Diploma har købt Simonsen og Weel

Translink rådgiver Diploma PLC ved købet af Simonsen & Weel A/S

Schrøder Translink rådgav Diploma PLC ved købet af Simonsen & Weel A/S

Diploma PLC, en London baseret international børsnoteret gruppe af virksomheder, der distribuerer specialiserede tekniske produkter og tjenester.

Diploma opererer globalt inden for tre sektorer: Life Sciences (Healthcare), Seals og Controls. Indenfor Healthcare har Diploma 7 virksomheder med en samlet omsætning på ca. 175 mill. € med et justeret driftsresultat på over 20%.

Med overtagelsen af ​​100% af det mere end 200 år gamle firma, Simonsen & Weel A/S, erhverver Diploma Healthcare en af ​​de førende distributører i Danmark og Sverige inden for:

  • Kritiske MedTech-produkter til operationsstuer og intensivafdelinger.
  • Medicinske ernæringsprodukter til primærpleje / hjemmeplejesektoren.

Simonsen & Weel er vokset markant i løbet af de sidste par år, især inden for intensiv care, og omsætter for mere end 200 mill. DKK. Virksomheden forventer at fortsætte denne vækst i både Danmark og Sverige. Transaktionen blev afsluttet den 4. januar 2021.

Translink foretog en markedssøgning efter virksomheder på vegne af Diploma i 2019, og ud af de ti identificerede kandidater på det danske marked besluttede Diploma at se nærmere på fire. S&W opfyldte alle Diplomas søgekriterier, og forhandlingerne startede. Dette resulterede i en transaktion i slutningen af ​​2020.

\”Tak for at gøre det lettere\”

Brett Valliant, direktør for forretningsudvikling, Diploma Healthcare Group, udtaler: \”Vi vil gerne takke Translink Denmark for at gøre det lettere for Healthcare Group at komme ind på det nordeuropæiske marked. Henrik Schrøder var medvirkende i alle faser af aftalen og skabte en væsentlig kontakt til S&W’s ejere, som især var gavnlig i en periode, hvor det har været vanskeligt at mødes fysisk pga. pandemien. Vi takker også Translink Corporate Finance og ser frem til mange års fortsat vækst i regionen.\”