Team

Henrik Schrøder

Henrik etablerede egen virksomhed i 1990, Schrøder Partners – nu Translink Corporate Finance Danmark P/S –  efter en række jobs i ind- og udland, herunder et Sophus Berendsen-datterselskab. Translink Corporate Finance Danmark P/S er specialiseret i køb og salg af mindre og mellemstore virksomheder. Han har i årenes løb medvirket ved mere end 150 virksomhedshandler, hvoraf et stort antal har været i samarbejde med kollegerne i Translink Corporate Finance. Henrik er også involveret i bestyrelsesarbejde i flere virksomheder, bl.a. den tidligere familieejede virksomhed, Metro Therm A/S.

Henrik er uddannet cand.merc. fra CBS..

+45 2041 7448
hs@translinkcf.dk

Claus Melgaard

Claus har siden 2007 været partner i Schrøder Partners – nu Translink Corporate Finance Danmark P/S, hvor han har medvirket ved en række transaktioner, primært inden for industri, handel, TMT og medtech. Fra 2001 til 2007 var han direktør for en dansk venturefond med fokus på 1. runde investeringer inden for medtech, informations og kommunikationsteknologi – ICT / TMT. Claus’ industrielle erfaring er fra mere end 15 års CXO positioner fra selskaber som Nilfisk Advance, Glunz & Jensen, Philips og Maxon Telecom.

Claus er uddannet ingeniør med speciale inden for energi, elektronik og termodynamik.

+45 4043 1784
cm@translinkcf.dk

Jens Borelli-Kjær

Jens har været partner hos Translink Corporate Finance Danmark P/S siden starten af 2019. Derudover har han 30 års erfaring fra internationalt arbejdende virksomheder, primært indenfor elektronik, medicinske utensilier og byggematerialer. Jens har haft direktørstillinger i Coloplast, JAI og Icopal. I mere end 10 år var han ejerleder i en dansk/engelsk/litauisk ovenlysproducent, som han i 2018 solgte til VELUX.

Jens har deltaget i en række virksomhedshandler, både på køber- og sælgerside og både i Danmark og udlandet. Han har siddet i en række bestyrelser, både som menigt medlem og formand, og både i privatejede og børsnoterede virksomheder.

Jens er uddannet civilingeniør (M) og MBA (INSEAD), og er stadig aktiv i bestyrelser.

+45 4016 1482
jbk@translinkcf.dk

Henrik Rømer

Henrik har været partner hos Translink Corporate Finance Danmark P/S siden april 2023. Han har en bred erfaring, dels inden for virksomhedsrådgivning og dels CFO-stillinger i internationalt orienterede virksomheder. I 11 år var Henrik CFO i Maribo Medico A/S, som han var medejer af. Virksomheden blev solgt i 2015 til en amerikansk børsnoteret virksomhed.

Udover deltagelse i en række virksomhedshandler på både købs- og salgssiden, sidder Henrik i en række bestyrelser i privatejede virksomheder.

Henrik er uddannet cand.merc.aud. fra CBS og har en MBA fra Henley Business School.

+45 2199 4801
hr@translinkcf.dk