AlfaNordic Group A/S solgt til Niras A/S.

niras købte AlfaNordic

Schrøder Translink rådgav AlfaNordic Group A/S ved salget til Niras A/S.

AlfaNordic er en dansk virksomhed, der er specialiseret i at levere konsulentydelser til life science industrien, herunder pharma, biotech, Medical Device, Food, Cosmetics og Medicinal Cannabis. Virksomheden er en full-service GxP-rådgiver, inklusive validering, QC/QA, regulatoriske forhold, projektledelse osv. Virksomheden har et datterselskab, AlfaNordic Academy, der uddanner klienter. Virksomheden har mere end 100 ansatte.

Niras A/S, der er baseret i Danmark, er en international, tværfaglig ingeniørvirksomhed med mere end 2.100 medarbejdere med kontorer i Europa, Asien og Afrika.

Translink foretog en afsøgning af de europæiske markeder for at identificere potentielle købere til AlfaNordic. Dette resulterede i et stort antal interesserede købere og mange bud på virksomheden. Af disse præsenterede Niras de overordnede bedste betingelser for sælgerne af virksomheden.

Transaktionen blev afsluttet den 15. januar 2021.

Thomas Melgaard Petersen og Henrik Linnemann, tidligere ejere af AlfaNordic, udtaler:

”Da vi overvejede at få at tilført kapital til AlfaNordic Group A/S for at kunne opfylde vores vækstambitioner, gik vi til Schrøder Translink for at få rådgivning. Det blev hurtigt klart, at det rigtige var at sætte aktierne til salg.

I denne salgsproces har vi oplevet, at Translinks netværk har været uvurderligt til at finde egnede købere internationalt. Vi oplevede stor interesse såvel fra Danmark som fra udlandet\”.