Morgenmøde i Vedbæk

Morgenmøde i Vedbæk, den 8. oktober 2019

Værdiskabelse i mindre og mellemstore virksomheder og betydningen for værdiansættelsen

Schrøder Translink har hermed fornøjelsen at invitere dig til et morgenmøde om emnet: ”Værdiskabelse i mindre og mellemstore virksomheder og betydningen for værdiansættelsen”. Deltagerne på mødet vil være ejere og direktører.

Antallet af virksomhedshandler i Danmark ligger på et stabilt, højt niveau.
Købers motivation er ofte ønsket om vækst kombineret med erkendelsen af, at organisk vækst tager tid. Rigtigt udført (både selve processen og den efterfølgende integration) er opkøb derfor en god vej til ekspansion.
Sælgers motivation til at afhænde sin virksomhed kan være mangfoldige: Ønsket om at realisere en gevinst, om at imødegå forretningsmæssige risici, om at give virksomheden bedre mulighed for at vokse, sælgers egen alder, helbred eller blot et ønske om at lave noget andet.

Der vil være indlæg fra bestyrelsesformand Jukka Pertola (Siemens Gamesa m.fl.). Jukka vil dele nogle af sine erfaringer med køb og salg af bl.a. ejerledede virksomheder. Derudover vil head of corporate strategy Morten Theibel Fischer (VKR Holding A/S) bl.a. fortælle om, hvad en stor koncern lægger vægt på, når den køber f.eks. en mindre eller mellemstor virksomhed, og om hvordan processen forløber. Der vil også være indlæg fra Schrøder Translink.

Se programmet her.

 

Mødet finder sted:
Tirsdag 8. oktober 2019 kl. 8.30-10.45

Schrøder Translink, Frydenlundsvej 30, 2950 Vedbæk

Tilmelding på hs@schrodertranslink.dk. Deltagergebyr kr. 300 ekskl. moms.
Til orientering vil deltagernes navne ikke fremgå af noget materiale.
Kontakt Henrik Schrøder på 20417448 eller på ovenstående mail for eventuelle spørgsmål.