Uni-Care A/S solgt til Carelink A/S

Schrøder Translink rådgav ved salget af Uni-Care A/S til Carelink A/S

Schrøder Translink rådgav ejerne af Uni-Care A/S med salget af selskabet og datterselskabet Temp-Care A/S til Carelink A/S.

Uni-Care er en af de førende udbydere af vikarydelser indenfor special-sygeplejersker og jordemødre i Norden. 

Carelink, der omsætter for omkring 400 mio. kr., arbejder også med vikarydelser, men med fokus på hele pleje- og sundhedssektoren. Virksomheden blev for to år siden solgt, og i dag ejes majoriteten af aktierne af Team65, som igen ejes af kapitalfonden Dansk Generationsskifte.  

Der er et godt match mellem de to virksomheder: Uni-Care er stærkere end Carelink indenfor specialiserede sygeplejersker og jordemødre. Herudover har Uni-Care en meget stærk position på det norske marked. 

På grund af interne forhold og corona trak processen ud, men på trods heraf blev det samlet set en fin løsning for de to ejere af Uni-Care, der begge fortsætter i selskabet. 

 

Elsebeth Troelsen, den ene af de to tidligere ejere af Uni-Care, udtaler:

”Henrik Schrøder har været medvirkende i hele vores salgsproces, fra start til closing. Processen endte med at blive meget længere end forventet, men Henrik har styret processen meget professionelt og vi har været meget trygge i processen med ham ”ved roret”.

Vi vil til enhver tid anbefale Schrøder Translink til andre, som ønsker et salg.”