Schrøder Translink rådgav ved salget af Greiff AB til Aabo-Ideal A/S

Schroder translink fik solgt greiff

Schrøder Translink rådgav ved salget af Greiff AB til Aabo-Ideal A/S

Schrøder Translink rådgav ejerne af Greiff Industrimiljö AB ved salget af selskabet til Aabo-Ideal A/S.

Greiff Industrimiljö AB, der er ejet af det danskejede D3 Holding AB, er en af de førende udbydere af lakeringsanlæg i Norden. Virksomheden har ikke egen produktion og har specialiseret indenfor vådlakeringsanlæg.

Aabo-Ideal A/S, der er det fusionerede selskab efter fusion i 2018 mellem E. Aabo Andersen A/S og Ideal Engineering A/S,  er ligeledes udbyder af lakeringsanlæg. Virksomheden har en høj grad af egenproduktion, med global afsætning – primært af pulverlakeringsanlæg.  Selskabet har Dansk Ejerkapital som minoritetsaktionær.

Der er et således et særdeles godt match mellem de to virksomheder, og der forventes at kunne realiseres betydelige synergier. 

 

De to tidligere ejere af Greiff udtaler:

Greiff Industrimiljö AB fik en henvendelse for et år siden fra vores største konkurrent Aabo-Ideal A/S indenfor området pulver- og vådlakeringsanlæg.

De første møder tog vi selv, men vi blev hurtig klar, at vores ekspertise ligger indenfor salg og konstruktion af lakeringsanlæg og ikke salg af virksomheder.

Vi kontaktede Schrøder Translink, hvilket har været noget af det vigtigste, vi foretog os i forbindelse med salget af Greiff Industrimiljö AB.

Det har været et fantastisk partnerskab både fagligt og menneskeligt. Når processen var ved at køre af sporet – og det gjorde den flere gange – formåede Schrøder Translink via deres store ekspertise og indsigt, at få genskabt et godt forhandlingsklima.

Når man som os sælger sit livsværk er det forbundet med megen usikkerhed og store følelser.

Schrøder Translink’s store erfaring med mange hundrede virksomhedssalg, samt deres tætte tilknytning til interne og eksterne rådgivere gav os ro og tillid til, at de kunne føre os igennem dette minefelt af faldgruber.

Vi ser tilbage på et til tider meget hektisk forløb med mange følelser og udfordringer, som blev styret professionelt igennem af Schrøder Translink på en fin, respektfuld og standhaftig måde.