Oreco A/S solgt til Saudi Napesco (Saudi Arabien)

Oreco A/S solgt til Saudi Napesco (Saudi Arabien)

 

Schrøder Translink rådgav ejerne af Oreco A/S – MAJ Invest Holding A/S, A/S Dansk Erhvervsinvestering og Otto Mønsted Aktieselskab – med salget.

 

Oreco A/S har gennem de seneste 20 år udviklet automatiserede ”no-man-entry”- løsninger indenfor tankrensning og oliegenvinding. Løsningerne er designet til at sikre optimal Sundhed, Sikkerhed og Miljø (HSE). Systemerne renser overjordiske olielagertanke og genvinder spildolie på en sikker og effektiv måde. Derudover leverer Oreco A/S nitrogen- og oxygengeneratorer baseret på Pressure Swing Adsorption (PSA) teknologien.

 

Saudi Napesco er et regionalt saudisk servicefirma, der leverer tjenester til Saudi Aramco og resten af det regionale marked. Saudi Napesco har mange års erfaring i olie- og gassektoren i Saudi-Arabien. Virksomheden blev for et par år siden erhvervet af SRG (Saeed Raddad Group), der netop har underskrevet en aftale med den saudiske regering om at investere 100 millioner USD i at etablere en produktionsfacilitet til fremstilling af olie- og gasudstyr.

 

Der er et godt match mellem de to virksomheder, idet Oreco’s udstyr kan anvendes i mange af Saudi Napesco’s installationer.