Morgenmøde i Kolding d. 4. juni

Morgenmøde 4. juni 2019:

Værdiskabelse i ejerledede virksomheder og betydningen for virksomhedens værdi

Schrøder Translink og advokatfirmaet Andersen Partners har hermed fornøjelsen at invitere dig til et morgenmøde om emnet: ”Værdiskabelse i ejerledede virksomheder og betydningen for virksomhedens værdi”, bl.a. med fokus på de faktorer, der spiller ind på værdiansættelsen. Deltagerne på mødet vil være ejere og ledere af mellemstore virksomheder.

Antallet af virksomhedshandler i Danmark ligger på et stabilt, højt niveau. Det skyldes primært købers motivation og ønske om fortsat vækst og ekspansion, og da organisk vækst ofte er relativ tidskrævende, er opkøb en god vej til ekspansion. Virksomhedsejerens bevæggrund for at sælge er ofte et ønske om at realisere gevinst, generationsskifte eller risiko for ikke at kunne klare sig i konkurrencen fremadrettet.

På mødet vil der være indlæg fra direktør Hemming Van, tidl. Daloon A/S og Easyfood A/S, som vil fortælle om sine erfaringer med køb og salg af ejerledede virksomheder. Direktør Christian Cordsen, tidl. Agramkow A/S, vil ligeledes fortælle om sine erfaringer og samarbejdet med kapitalfonde. Derudover vil der være indlæg fra advokat Hans-Christian Ohrt, Andersen Partners, og fra Schrøder Translink.

Hent programmet her

Mødet finder sted:

Tirsdag 4. juni 2019 kl. 8.30-10.45 hos

IBC Innovationsfabrikken

Birkemosevej 1

6000 Kolding.

Tilmelding på hs@schrodertranslink.dk. Deltagergebyr kr. 300 ekskl. moms. Hurtig tilmelding anbefales, da der er et begrænset antal pladser. Til orientering vil deltagernes navne ikke fremgå af noget materiale. Kontakt Henrik Schrøder, 20-417448 eller på ovenstående mail for eventuelle spørgsmål.