Vivostat A/S solgt til Principal Technologies (Canada)

Vivostat A/S solgt til Principal Technologies (Canada) 

Vivostat fremstiller og distribuerer et unikt system til forberedelse og applikation af autologe koncentrerede fibrin- og blodpladeberigede fibrinforseglingsmidler. Produktet udvindes af patientens eget blod og anvendes i mange former for kirurgi. Teknologien sælges gennem distributører i hele Europa, Asien og Mellemøsten. Vivostat er en voksende og stærk profitabel virksomhed.

 

Principal Technologies er et canadisk-baseret selskab, der opkøber virksomheder indenfor sundhedssektoren. Virksomheden er ved at opbygge en portefølje af profitable virksomheder med fokus på et globalt distributionspotentiale. Dette er primært selskaber, der er i stand til at forbedre medicinsk behandlingskvalitet, omkostningseffektivitet, optimering af patientforløb og implementering af point of care-teknologier.

 

Som det første opkøb af Principal Technologies vil dette køb give virksomheden mulighed for at gennemføre en strategi, der fokuserer på brancheførende, licenserede produkter med uudnyttet globalt potentiale.