Morgenmøde i Randers

Morgenmøde 13. juni 2019:

Værdiskabelse i ejerledede virksomheder og betydningen for virksomhedens værdi

Schrøder Translink har hermed fornøjelsen at invitere dig til et morgenmøde om emnet: ”Værdiskabelse i ejerledede virksomheder og betydningen for virksomhedens værdi”, bl.a. med fokus på de faktorer, der spiller ind på værdiansættelsen.

Deltagerne på mødet vil være ejere og ledere af mellemstore virksomheder. Antallet af virksomhedshandler i Danmark ligger på et stabilt, højt niveau. Det skyldes primært købers motivation og ønske om fortsat vækst og ekspansion, og da organisk vækst ofte er relativ tidskrævende, er opkøb en god vej til ekspansion.

Virksomhedsejerens bevæggrund for at sælge er ofte et ønske om at realisere gevinst, generationsskifte eller risiko for ikke at kunne klare sig i konkurrencen fremadrettet.

På mødet vil der være indlæg fra direktør Carsten Bjerg, der sidder i en række bestyrelser, herunder Vestas A/S, Hydrema A/S med flere. Carsten Bjerg, der tidligere er CEO i Grundfos A/S, vil fortælle om sine erfaringer med køb og salg af virksomheder. Direktør Jan Nygaard, NGI A/S, vil fortælle om sine erfaringer med salg af virksomhed til en kapitalfond og senere til en industriel køber. På mødet vil Schrøder Translink give indlæg om den seneste udvikling inden for M&A.

 

Se programmet her.

 

Mødet finder sted:
Torsdag 13. juni 2019 kl. 8.30-10.45

Vækstfonden i Randers

Tronholmen 3 8960 Randers

 

Tilmelding på cm@schrodertranslink.dk. Deltagergebyr kr. 300 ekskl. moms. Hurtig tilmelding anbefales, da der er et begrænset antal pladser. Til orientering vil deltagernes navne ikke fremgå af noget materiale. Kontakt Henrik Schrøder, 20-417448 eller på ovenstående mail for eventuelle spørgsmål.