Morgenmøde 16. marts 2022

Morgenmøde 16. marts 2022:

Værdiskabelse og værdiansættelse af ejerledede virksomheder 

Schrøder Translink har hermed fornøjelsen at invitere dig til morgenmøde om emnet: ”Værdiskabelse og værdiansættelse af ejerledede virksomheder”, bl.a. med fokus på de faktorer, der spiller ind på værdiansættelsen. Deltagerne på mødet vil være ejere og ledere af mindre og mellemstore virksomheder.

 

På mødet vil der være indlæg fra tidligere direktør i Dyrup og Maj Invest, Erik Holm, som vil fortælle om, hvilke karakteristika kapitalfonde ser på ved investering i ejerledede virksomheder. Derudover vil investor Jens Vasehus, stifter og tidligere direktør i Implement A/S, i dag investor i Executive Capital, fortælle om sine egne erfaringer med køb og salg af virksomheder, herunder de organisatoriske og ledelsesmæssige udfordringer et opkøb kan give. Endelig vil der være indlæg fra Schrøder Translink.

Se nedenstående program.

 

Mødet finder sted onsdag 16. marts 2022 kl. 8.30-10.30 hos Schrøder Translink, Frydenlundsvej 30, Bygning D, 2950 Vedbæk.

 

Tilmelding på hs@schrodertranslink.dk. Deltagergebyr kr. 300 ekskl. moms. Til orientering vil deltagernes navne ikke fremgå af noget materiale. Kontakt Henrik Schrøder, 20-417448 eller på ovenstående mail for eventuelle spørgsmål.

 

Program

 

8:00        Morgenmad

8:30        Virksomhedens værdi og værdiskabelse i ejerledede virksomheder, Henrik Schrøder

9:00        Kapitalfonde og ejerledede virksomheder, Erik Holm

9:30        Pause

9:40        Erfaringer med køb og salg af ejerledede virksomheder, Jens Vasehus

10:10      Opsamling og erfaringer fra seneste transaktioner, Claus Melgaard

10:30      Afrunding

 

Sted:        Schrøder Translink, Frydenlundsvej 30, Bygning D, 2950 Vedbæk.