HegenbergerSpeculum, Danmark, solgt til Medco Solutions Limited, UK

HegenbergerSpeculum, DK, solgt til Medco Solutions Limited, UK

HegenbergerSpeculum ApS er leverandør af spekler specielt designet til syning af vaginale skader efter en fødsel. Ca. 50% af alle kvinder, som lige har født, får denne diagnose og skal sys.

Medco Solutions Limited er en international virksomhed, som med base i London, England, allerede sælger medicinske utensilier til bl.a. gynækologiske og obstetriske procedurer.

Schrøder Translink (det danske kontor i Translink Corporate Finance), har været eksklusiv rådgiver for ejerne i salgsprocessen for HegenbergerSpeculum. Transaktionen var afslutningen på en struktureret salgsproces, som involverede adskillige Translink-kontorer i Europa og Nordamerika.

Malene Hegenberger, sygeplejerske og jordemoder og opfinder af speklet, siger:
Dette har været en meget transparent proces for aktionærerne. Vi er løbende blevet holdt opdateret om fremdriften og er blevet aktivt involveret, når det var relevant. Translinks tilgængelighed undervejs har været forbilledlig, og vi føler virkelig, vi har fået ”value-for-money” fra Translink.”

Peter Heydorn, bestyrelsesformand og investor i HegenbergerSpeculum udtaler:
Translink har leveret, hvad jeg vurderer, er en meget professionel support til aktionærerne gennem salgsprocessen”.

Malene Hegenberger fortsætter sit virke i selskabet i fremtiden.

 

Translink Corporate Finance

Translink Corporate Finance er et uafhængigt partnerskab af firmaer, som leverer Corporate Finance og M&A services gennem sine mere end 30 kontorer i Europa, Nord- og Sydamerika, Asien, Australien og Afrika. Translink har siden etableringen i 1972, med succes, rådgivet klienter gennem tusindvis af transaktioner. De seneste 12 måneder, har Translink-kontorerne rådgivet i mere end 100 projekter.

 

Translink i Danmark

Translink Corporate Finance i Danmark / Schrøder Translink, beliggende i København, er en førende M&A rådgiver i det danske SMV-segment. Tilsammen har de 3 seniorpartnere gennemført mere end 200 transaktioner, mange af hvilke har været ”cross-border”. Forud for arbejdet i M&A-industrien har alle 3 partnere opbygget solid ledelseserfaring. Tilsammen besidder de 3 et dybt industrikendskab til adskillige industrier.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]